skip_main skip_menu skip_search

Calibra Cat Premium Adult Lamb & Poultry 100g

Calibra potpuna mokra hrana za odrasle mačke s janjetinom i peradi u umaku.

Premium Line

  • Odabrani protein : Janjetina

Gdje kupiti

Potpuna hrana za odrasle mačke s janjetinom i peradi u umaku. Uravnotežen omjer janjetine i peradi za mačke, ljubitelje delikatnih okusa. 

Opis

Potpuna premium hrana za odrasle mačke s komadićima mesa u umaku. Ne sadrži umjetne boje ili konzervanse.  

  • Bez konzervansa
  • Bez umjetnih boja
  • Bez soje, GMO-a i dodanog šećera

Dostupna pakiranja: 100 g

Sastav

Sastav: meso i životinjski nusproizvodi ​​(78 % u komadićima, od kojih je 10 % janjetina, 10 % perad), riba i riblji nusproizvodi, nusproizvodi povrća i minerali.

Analitički sastav: vlaga 82 %, sirove bjelančevine 9 %, sadržaj masti 4,5 %, sirova pepeo 3 %, sirova vlaknina 1 %.

Dodaci: nutritivni dodaci/1 kg: vitamin D3 250 IU, vitamin E 25 mg, biotin 50 μg, taurin 450 mg, cink sulfat monohidrat (Zn) 10 mg, manganov oksid (Mn) 2,5 mg.

Preporučena količina hrane

Odrasla mačka težina (kg)  3 - 5
Vrećice / dan  3 - 4

Upute za hranjenje

Upute za hranjenje: Pazite da stalno bude dostupna svježa i pitka voda. Nakon otvaranja držati u hladnjaku i upotrijebiti u roku od 2 dana. Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

Premium Line

Calibra Premium Line dehidrirana hrana

ne dehidrirane hrane za pse koja sadrži uravnotežen omjer hranjivih sastojaka, vitamina, keliranih minerala i elemenata u tragovima. Uravnotežen omjer sastojaka osigurava sve potrebno za zdrav život vašeg psa, te podržava pravilno funkcioniranje njegovog imunološkog sustava. Svi recepti sadrže do 80% bjelančevina životinjskog porijekla, a svaki proizvod se sastoji od jednog izvora bjelančevina (piletina ili janjetina) s funkcionalnim dodacima prehrani kao što su korijen cikorije, visoki udio ulja lososa, voća, povrća i visokokvalitetnih žitarica.

Calibra Premium linija hrane nudi izbor recepata prema dobi, veličini i specifičnim potrebama psa. Hrana je pakirana u praktična pakiranja, sa sistemom zatvaranja vreća. Proizvodni pogoni smješteni su u republici Češkoj. Recepti ne sadrže umjetne konzervanse i boje, te ne sadrže GMO.

Calibra Premium Line obrok u konzervama i vrećicama

Ponuda Premium Line uključuje također širok izbor konzervirane hrane za pse (pakiranja 1240 g. i 800 g.) i hranu u vrećicama (100 g.) za mačke.