Premium Line

  • Odabrani protein : Perad

Gdje kupiti

Potpuna premium hrana za odrasle mačke u umaku, četiri različita okusa unutar "Multipack" pakiranja. 

Opis

Komadići mesa u umaku zadovoljavaju sve potrebe najizbirljivijih mačića. Ne sadrži umjetne boje ili konzervanse.

  • Bez konzervansa
  • Bez umjetnih boja
  • Bez soje, GMO-a i dodanog šećera

"Multipack" pakiranje sadrži proizvode:

3 x Calibra potpuna mokra hrana za odrasle mačke pastrva i losos u umaku 100 g
3 x Calibra potpuna mokra hrana za odrasle mačke janjetina i perad u umaku 100 g
3 x Calibra potpuna mokra hrana za odrasle mačke piletina i govedina u umaku 100 g
3 x Calibra potpuna mokra hrana za odrasle mačke patka i piletina u umaku 100 g

Dostupna pakiranja: 12 x 100 g

Sastav

Patka i piletina u umaku: meso i životinjski nusproizvodi ​​(78 % u komadićima, od kojih je 10 % patka, 10 % piletina), riba i riblji nusproizvodi, nusproizvodi povrća i minerali.

Piletina i govedina u umaku: meso i životinjski nusproizvodi ​​(78 % u komadićima, od kojih je 10 % govedina, 10 % piletina), riba i riblji nusproizvodi, nusproizvodi povrća i minerali.

Janjetina i perad u umaku: meso i životinjski nusproizvodi ​​(78 % u komadićima, od kojih je 10 % janjetina, 10 % perad), riba i riblji nusproizvodi, nusproizvodi povrća i minerali.

Pastrva i losos u umaku: meso i životinjski nusproizvodi ​​(64 % u komadićima), riba i riblji nusproizvodi ​​(5 % pastrva, losos 5 %), nusproizvodi povrća i minerali.

Analitički sastav: vlaga 82 %, sirove bjelančevine 9 %, sadržaj masti 4,5 %, sirova pepeo 3 %, sirova vlaknina 1 %.

Dodaci: nutritivni dodaci/1 kg: vitamin D3 250 IU, vitamin E 25 mg, biotin 50 μg, taurin 450 mg, cink sulfat monohidrat (Zn) 10 mg, manganov oksid (Mn) 2,5 mg.

Preporučena količina hrane

Odrasla mačka težina (kg) 3 - 5
Vrećice / dan 3 - 4

Upute za hranjenje

Upute za hranjenje: Pazite da stalno bude dostupna svježa i pitka voda. Nakon otvaranja držati u hladnjaku i upotrijebiti u roku od 2 dana. Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

Premium Line

Calibra Premium Line dehidrirana hrana

ne dehidrirane hrane za pse koja sadrži uravnotežen omjer hranjivih sastojaka, vitamina, keliranih minerala i elemenata u tragovima. Uravnotežen omjer sastojaka osigurava sve potrebno za zdrav život vašeg psa, te podržava pravilno funkcioniranje njegovog imunološkog sustava. Svi recepti sadrže do 80% bjelančevina životinjskog porijekla, a svaki proizvod se sastoji od jednog izvora bjelančevina (piletina ili janjetina) s funkcionalnim dodacima prehrani kao što su korijen cikorije, visoki udio ulja lososa, voća, povrća i visokokvalitetnih žitarica.

Calibra Premium linija hrane nudi izbor recepata prema dobi, veličini i specifičnim potrebama psa. Hrana je pakirana u praktična pakiranja, sa sistemom zatvaranja vreća. Proizvodni pogoni smješteni su u republici Češkoj. Recepti ne sadrže umjetne konzervanse i boje, te ne sadrže GMO.

Calibra Premium Line obrok u konzervama i vrećicama

Ponuda Premium Line uključuje također širok izbor konzervirane hrane za pse (pakiranja 1240 g. i 800 g.) i hranu u vrećicama (100 g.) za mačke.