Premium Line

  • Odabrani protein : Perad

Gdje kupiti

Potpuna hrana za mačiće u umaku dva različita okusa unutar pakiranja. 

 

Opis

Komadići mesa u umaku zadovoljavaju sve potrebe najizbirljivijih mačića. Ne sadrži umjetne boje ili konzervanse.

  • Bez konzervansa
  • Bez umjetnih boja
  • Bez soje, GMO-a i dodanog šećera

"Multipack" pakiranje sadrži proizvode:

6 x Calibra potpuna mokra hrana za mačiće losos u umaku 100 g vrećica
6 x Calibra potpuna mokra hrana za mačiće puretina i piletina u umaku 100 g vrećica

Dostupna pakiranja: 12 x 100 g

Sastav

Losos u umaku: meso i životinjski nusproizvodi (73 % u komadićima), riba i riblji nusproizvodi ​​(9 % losos u komadićima) nusproizvodi povrća i minerali.

Puretina i piletina u umaku: meso i životinjski nusproizvodi (80 % u komadićima, od kojih je 10 % puretina, 10 % piletina), riba i riblji nusproizvodi, nusproizvodi povrća i minerali.

Analitički sastav: vlaga 81 %, sirove bjelančevine 9,5 %, sadržaj masti 5 %, sirova pepeo 2,5 %, sirova vlaknina 1 %.

Dodaci: nutritivni dodaci/1 kg: vitamin A 2 500 IU, vitamin D3 250 IU, vitamin E 100 mg, biotin 100 μg, taurin 450 mg, cink sulfat monohidrat (Zn) 10 mg, manganov oksid (Mn) 2,5 mg.

Preporučena količina hrane

Mačić dob (mjeseci) < 3 4 - 5 6 - 10 >10
Vrećice / dan 1,5 - 2 2,5 - 3 2,5 - 3

Upute za hranjenje

Upute za hranjenje: Pazite da stalno bude dostupna svježa i pitka voda. Nakon otvaranja držati u hladnjaku i upotrijebiti u roku od 2 dana. Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

Premium Line

Calibra Premium Line dehidrirana hrana

ne dehidrirane hrane za pse koja sadrži uravnotežen omjer hranjivih sastojaka, vitamina, keliranih minerala i elemenata u tragovima. Uravnotežen omjer sastojaka osigurava sve potrebno za zdrav život vašeg psa, te podržava pravilno funkcioniranje njegovog imunološkog sustava. Svi recepti sadrže do 80% bjelančevina životinjskog porijekla, a svaki proizvod se sastoji od jednog izvora bjelančevina (piletina ili janjetina) s funkcionalnim dodacima prehrani kao što su korijen cikorije, visoki udio ulja lososa, voća, povrća i visokokvalitetnih žitarica.

Calibra Premium linija hrane nudi izbor recepata prema dobi, veličini i specifičnim potrebama psa. Hrana je pakirana u praktična pakiranja, sa sistemom zatvaranja vreća. Proizvodni pogoni smješteni su u republici Češkoj. Recepti ne sadrže umjetne konzervanse i boje, te ne sadrže GMO.

Calibra Premium Line obrok u konzervama i vrećicama

Ponuda Premium Line uključuje također širok izbor konzervirane hrane za pse (pakiranja 1240 g. i 800 g.) i hranu u vrećicama (100 g.) za mačke.