Premium Line

  • Odabrani protein : Riba

Gdje kupiti

Potpuna hrana za odrasle sterilizirane mačke s lososom u umaku. Mokra hrana u vrećici prilagođena je potrebama steriliziranih / kastriranih mačaka, koja im osigurava prehranu prilagođenu njihovim potrebama i pomaže u održavanju idealne tjelesne mase.

Opis

Potpuna premium hrana za sterilizirane mačke s komadićima mesa u umaku. Ne sadrži umjetne boje ili konzervanse.

  • Bez konzervansa
  • Bez umjetnih boja
  • Bez soje, GMO-a i dodanog šećera

Dostupna pakiranja: 100 g

Sastav

Sastav: meso i životinjski nusproizvodi ​​(69 % u komadićima), riba i riblji nusproizvodi, ​​(9 % u komadićima lososa) nusproizvodi povrća (0,4 % inulin), minerali.

Analitički sastav: vlaga  82 %, sirove bjelančevine 8,5 %, sadržaj masti 3 %, sirova pepeo 2,5 %, sirova vlaknina 1 %.

Dodaci: nutritivni dodaci/1 kg: vitamin D3 250 IU, vitamin E 100 mg, cink sulfat monohidrat (Zn) 10 mg, manganov oksid (Mn) 2 mg, bakar 0,2 mg, jod (kalij jodid) 0,7 mg, taurin 450mg, biotin 100 μg.

Preporučena količina hrane

Odrasla mačka težina (kg) 3 - 5
Vrećice / dan 3 - 4

Upute za hranjenje

Upute za hranjenje: Pazite da stalno bude dostupna svježa i pitka voda. Nakon otvaranja držati u hladnjaku i upotrijebiti u roku od 2 dana. Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

Premium Line

Calibra Premium Line dehidrirana hrana

ne dehidrirane hrane za pse koja sadrži uravnotežen omjer hranjivih sastojaka, vitamina, keliranih minerala i elemenata u tragovima. Uravnotežen omjer sastojaka osigurava sve potrebno za zdrav život vašeg psa, te podržava pravilno funkcioniranje njegovog imunološkog sustava. Svi recepti sadrže do 80% bjelančevina životinjskog porijekla, a svaki proizvod se sastoji od jednog izvora bjelančevina (piletina ili janjetina) s funkcionalnim dodacima prehrani kao što su korijen cikorije, visoki udio ulja lososa, voća, povrća i visokokvalitetnih žitarica.

Calibra Premium linija hrane nudi izbor recepata prema dobi, veličini i specifičnim potrebama psa. Hrana je pakirana u praktična pakiranja, sa sistemom zatvaranja vreća. Proizvodni pogoni smješteni su u republici Češkoj. Recepti ne sadrže umjetne konzervanse i boje, te ne sadrže GMO.

Calibra Premium Line obrok u konzervama i vrećicama

Ponuda Premium Line uključuje također širok izbor konzervirane hrane za pse (pakiranja 1240 g. i 800 g.) i hranu u vrećicama (100 g.) za mačke.