skip_main skip_menu skip_search

Calibra Dog Life Puppy&Junior Chicken&rice 400g

Life

Hrana za štence i mlade pse Piletina s rižom Calibra Dog Life – ova receptura konzervirane hrane za pse s piletinom, pilećim srcima i rižom potpuna je hrana osmišljena za štence, a prikladna je i za skotne ženke i ženke koje doje.

Recept s jednim izvorom proteina sastoji se od ograničenog broja sastojaka. U sastavu ne sadržava gluten, ima niski udio riže, a hrana je lako probavljiva. Sadržava samo 100 % definirane sastojke najviše kvalitete.

Pojedinosti o proizvodu

Calibra Dog Life Puppy&Junior Lamb&rice 400g

Life

Hrana za štence i mlade pse Janjetina s rižom Calibra Dog Life – ova receptura konzervirane hrane za pse s janjetinom i rižom potpuna je hrana osmišljena za štence, a prikladna je i za skotne ženke i ženke koje doje.

Recept se temelji na jedinom izvoru proteina i formuliran je s ograničenim brojem sastojaka. Formula konzervirane hrane ne sadržava gluten, ima niski udio riže, što ju čini lako probavljivom. Sadržava samo 100 % definirane sastojke najviše kvalitete. 

Pojedinosti o proizvodu

Calibra Dog Life Adult Chicken with rice 400g

Life

Hrana za odrasle pse Piletina s rižom Calibra Dog Life – ova receptura konzervirane hrane za pse s piletinom, pilećim srcima i rižom potpuna je hrana osmišljena za odrasle pse.

Recept se temelji na jedinom izvoru proteina i formuliran je s ograničenim brojem sastojaka. Formula konzervirane hrane ne sadržava gluten, ima niski udio riže, što ju čini lako probavljivom. Sadržava samo 100 % definirane sastojke najviše kvalitete.

Pojedinosti o proizvodu

Calibra Dog Life Adult Duck with rice 400g

Life

Hrana za odrasle pse Pačetina s rižom Calibra Dog Life – ovaj recept s pačetinom i rižom potpuna je mokra hrana. Namijenjena je odraslim psima.

Hipoalergeni recept s jednim izvorom proteina sastoji se od ograničenog broja sastojaka. Konzervirana hrana ne sadržava gluten, ima niski udio riže, što utječe na njezinu izvrsnu probavljivost. Sadržava samo 100 % definirane sastojke najviše kvalitete.

Pojedinosti o proizvodu